top of page

Ren Virtualisering - utan extra kostnader 

HC3 är marknadens enklaste och mest prisvärda virtualiseringslösning
HC3 är ett komplett ‘datacenter-in-a-box’ med server, lagring och virtualisering integrerat till en enhet som erbjuder enkelhet, tillgänglighet, och expansion till en bråkdel av kostnaden, dvs ren virtualisering utan extra kostnader vare sig för licenser eller hårdvara.

Enkelhet

Allt ni behöver som i en liten ask utan komplexitet.

 

Ni behöver inte längre hantera den komplexitet som kombinationen av separata servrar, separatalagringssystem och virtualisering normalt innebär.

Erfarenheten visar att det snabbt blir komplicerat. Scale HC3 bryter uppdelningen mellan dessa tre och lanserar ett helt nytt synsätt som smälter samman servrar, lagring och virtualisering i en automatiserad och lätthanterad plattform, som kraftigt minskar behovet av virtualiseringslicenser och hårdvarukomponenter.

 

Inga SAN, inga lagringsprotokoll. HC3 erbjuder en kraftigt förenklad infrastruktur till ett överkomligt pris, designad för att hålla liv i era affärskritiska applikationer. Det blir särskilt tydligt med HC3’s OneTouch Provisioning and Configuration funktion, som gör etableringen och hanteringen av nya system lika enkel att hantera som vore det en enda server.

Tillgänglighet

Dina applikationer - Helt enkelt tillgängliga.

 

Scale Computing skapade HC3 med huvudsaklig fokus på tillgänglighet. Därför har varje enskild nod hög tillgänglighet inbyggd från start. Dessutom: Ni betalar inte någon licens för detta.

 

HC3 Protect erbjuder ett dataskydd som överträffar traditionellt RAID10, eftersom inte enbart disken skyddas utan även noderna och allt som är kopplat till virtualiseringen av applikationerna.

I händelse av att en nod fallerar så kommer HC3 VM Failover automatiskt och i realtid besluta vilka noder som är lämpliga mottagare för de VM som befann sig på den fallerade noden och starta upp dessa.

 

Hög tillgänglighet - Alltid!

Tillväxt

Expandera när behov uppstår, inte innan. 

 

HC3’s klustrade, “Scale-Out”-arkitektur tillåter er att lägga till kapacitet i små steg och i er egen takt, vilket leder till att för tidig etablering och investering av överdrivet stora system undviks: Köp bara det ni behöver. Om och när ytterligare noder krävs, läggs dessa till utan att störa befintliga kluster-noder. 

 

HC3’s Dynamic VM Allocation fördelar sedan ut levande VM på ett begåvat sätt över den expanderade resurs-poolen.

 

En verksamhets tillväxt är oförutsägbar av naturen. Med HC3 behöver ni inte längre gissa vilka resurser som kan komma att behövas om 6 månader, ett eller två år. Ny kapacitet läggs enkelt till efter behov.

enklare.png
bottom of page