top of page
Glass Buildings

HC3 -från Scale Computing

Scale Computing’s HC3 är ett komplett ‘datacenter-in-a-box’ med server, lagring och virtualisering integrerat till en enhet som erbjuder enkelhet och tillgänglighet till en bråkdel av kostnaden
HC3 är framtidens IT-infrastruktur: Den kan expanderas efter behov och den erbjuder hög tillgänglighet för era applikationer.
 
Ett nyckelfärdigt kluster som sammanför server, lagring och virtualisering och skapar härigenom ett integrerat system som är lika enkelt att hantera som en enskild server. 

Data Resilience bedriver marknadsföring och försäljning av virtualiseringslösningar. Erbjuder labbmiljö för kunderna för att utvärdera och bekanta sig med plattformen. Bolaget lanserade i Januari 2014 lösningar baserade på produkten Scale HC3 från Scale Computing Inc. i Skandinavien med början i Sverige. Data Resilience AB är en Reseller för Scale Computing och produkten Scale HC3. Information som delges på http://www.scale.se i syfte att frilägga och klargöra kundfördelar med Scale HC3 sker helt fristående från Scale Computing Inc. som därmed inte inte på något sätt kan hållas ansvariga för innehåll eller åsikter som redovisas här.

 

Bolaget arbetar starkt fokuserat mot några få vertikaler, och uteslutande genom samarbete med partners. Det utmärkande för dessa är att de värdesätter att virtualiseringsplattformen samtidigt erbjuder hög tillgänglighet och är enkel att hantera: infrastrukturen inriktar sig på IT generalister, inte IT specialister samt att Scale HC3 erbjuder möjligheten till grönare IT. Scale HC3 förenklar IT infrastrukturen genom att hårdvara, mjukvara och därtill kopplade servicekostnader faller bort i och med Scale HC3. Behovet av licenshantering, teknikspecialister, kraft och kyla minskar markant efter införande jämfört med en traditionell IT infrastruktur.

 

Observera att detta inte är ytterligare en EVO:RAIL lösning som erbjuds av i stort sett alla stora leverantörer idag och som bygger på komplicerade VmWare licenser och paketeringar; Scale Hyperconvergence är betydligt mer elegant och representerar ett oöverträffat nytänkande med kraftiga förenklingar och besparingar för det mindre företaget som resultat.

 

All funktionalitet ingår i priset för lösningen och Scale ökar därmed avståndet ytterligare till konkurenterna och höjer värdet av investeringen radikalt för kunden. Scale HC3 är den överlägset mest kostnadseffektiva virtualiserings-plattformen på marknaden för små och medelstora företag. För varje organisation som bryr sig om total ägandekostnad för IT så är ett möte med Scale HC3 oundvikligt. Scale ger nämligen både ett omgående och bestående positivt avtryck på er IT budget.

 

Varför vänta?

Bilda er en egen uppfattning och boka en Scale HC3 demo redan idag!

Besök Scale Computing för detaljerad information om modeller och konfigurationer.

bottom of page